Waar zijn we als TEAM CODE043 het hele jaar mee bezig? Bekijk het hier!

Bedankt en tot ziens Elvira!

Na 10 jaar verlaat Elvira CODE043. Lees hier haar laatste boodschap als teamleider.

Lees meer

Rondleiding CODE043 kantoor

Sarai neemt je graag mee met haar virtuele rondleiding door ons CODE kantoor. Want als voormalig vrijwilliger, projectleider en planindiener kent zij alle hoeken en gaten!

Lees meer

Fabian’s eerste week op kantoor

Na 8 weken vakantie mag hij eindelijk beginnen! Fabian is sinds 31 Augustus werkzaam als stagiair, en gaat aan de slag vanuit de opleiding Medewerker Evenementenorganisatie. Hij heeft een stukje geschreven over zijn eerste werkweek bij CODE043. Ben jij ook zo benieuwd naar Fabian’s belevingen op kantoor? 

Lees meer

Interview met onze nieuwe voorzitter!

Sanne is de nieuwe voorzitter van CODE043! Ze begon jaren geleden bij CODE043 als vrijwilliger. Sanne staat bekend als een diplomatisch en eerlijk persoon die niet kan tegen onrecht. Dat merk je ook aan dit interview. Ze studeert momenteel af voor haar opleiding Pedagogiek. Wie is deze 24-jarige, waar staat zij voor en hoe is ze bij CODE terechtgekomen?

Lees meer

Update jongerenvisie: In gesprek met Gemeente, Kumulus en Centre Ceramique

Naar aanleiding van de presentatie van ons behoefte onderzoek wilde de gemeente graag met ons aan tafel. Sanne en Doménique gingen het gesprek aan. Een interessant sessie volgde waarin we dieper ingingen op de Maastrichtse jongerencultuur en hoe de nieuwe cultuurvisie schwung geeft aan mensen met ideeën.

Lees meer

Interview met Hiba

De 14-jarige Hiba loopt momenteel stage bij CODE043. Ze is een vrolijke en enthousiaste meid die graag de puntjes op de i zet en graag dingen onderzoekt. Om haar beter te leren kennen, hebben we een interview met haar gehouden.

Lees meer

kippenhok winnaars van de ‘we build this city’ wedstrijd!

Marion, Thibaut en Arthur, drie studenten van de Universiteit Maastricht zijn winnaars van de We Build this City-wedstrijd. Deze wedstrijd is opgezet om sociale projecten te stimuleren die mensen samenbrengen. Wat hebben ze te zeggen over hun project en hoe geven ze hun gewonnen geld uit?

 

Lees meer

Jongerenvisie: Op gesprek bij de provincie!

Acht jongeren onderzochten de behoeftes van jongeren uit Maastricht en omgeving door een grootschalig onderzoek uit te voeren waar meer dan 500 jongeren aan meededen. Nu het onderzoek af is gerond, wat maken ze allemaal mee?

Lees meer

Jongerenvisie 3: Meet Ryan Wilmes

Meet de 24-jarige Ryan Wilmes, een creatieve denker met een uitgesproken visie over hoe je passies bij jongeren en studenten naar boven haalt. Dit interview is de derde van een serie. Het maakt onderdeel uit van een grootschalig behoefte onderzoek die CODE043 in samenwerking met JONGR, de jongerenraad van Maastricht heeft uitgevoerd onder jongeren uit Maastricht en omgeving. Elk interview is compleet anders en geeft een andere kijk op het leven van een jongere en zijn of haar behoeftes.

 

Lees meer

Jongerenvisie 2: Caya Wesley

Meet de 17-jarige Caya Wesly. Een sociale meid die tevreden is over de stad, maar een aantal verbeterpuntjes heeft. Caya vindt dat er meer mag worden gedaan aan het uitgaansklimaat in Maastricht, met name voor minderjarige jongeren. Dit interview is de tweede van een serie. Het maakt onderdeel uit van een grootschalig behoefte onderzoek die CODE043 in samenwerking met JONGR, de jongerenraad van Maastricht heeft uitgevoerd onder jongeren uit Maastricht en omgeving. Elk interview is compleet anders en geeft een andere kijk op het leven van een jongere. Iedere woensdag plaatsen we een ander interview! #staytuned

Lees meer

© CODE 043 – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen