Na 10 jaar verlaat Elvira CODE043. Lees hier haar laatste boodschap als teamleider.

Hoi!

Na bijna 10 jaar voor CODE043 gewerkt te hebben is het tijd om het stokje over te dragen en aan de slag te gaan met een nieuwe uitdaging.

Met heel veel plezier en passie heb ik voor deze organisatie gewerkt. Ik heb veel geleerd en heb met veel leuke enthousiaste en inspirerende jongeren mogen werken. De organisatie en alle mensen eromheen zullen altijd een speciaal plekje in mijn hart hebben!

Ik wil alle samenwerkingspartners, jongeren, vrijwilligers, (oud) stagiaires, collega’s en iedereen die voor door en met jongeren in Maastricht werken BEDANKEN voor deze mooie tijd! Zonder jullie was CODE043 niet de organisatie zoals die nu is…

Ik wens iedereen bij CODE043 en iedereen die hart hebben voor de organisatie een geweldige tijd, waarin jongeren centraal en in hun kracht zetten hoog in het vaandel staat.

En aan alle jongeren die met ideeën rondlopen en iets willen betekenen voor andere jongeren en de stad Maastricht…. De deur naar CODE043 staat wagenwijd open en er staat een geweldig (nieuw) team voor jullie klaar om je ideeën te realiseren.. MAAK ER GEBRUIK VAN!!

Voor mij en CODE043 sluit het hoofdstuk, maar waar het ene hoofdstuk afgelopen is, start er ook weer een nieuwe…

Veel succes!

Liefs,

Elvira

 

Andere blogberichten

© CODE 043 – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen