CES – CODE event support is een maandelijkse netwerkbijeenkomst voor ondernemende jongeren. Door deel te nemen aan deze bijeenkomsten kun je je netwerk versterken, vaardigheden leren door interactieve workshops en je kunt advies en financiering krijgen voor je project.

Bekijk de agenda op deze pagina voor de onderwerpen die aan bod komen. In de Facebook evenementen staan de details van de betreffende bijeenkomst. Deelname is gratis en vrijblijvend.

Wil jij graag jouw project pitchen voor financiële ondersteuning of een plekje reserveren voor de workshop? Meld je even aan door een mailtje te sturen naar info@code043.nl.

Agenda

28 februari 2019 - #4 Een bedrijf oprichten - project management

Organisator: Peter Powell van Team Academy

Workshop: Starting a business – Project management

Tijdens deze CES leer je alles over het opstarten van je eigen initiatief en hoe je succesvol wordt als entrepreneur. We gaan kijken naar verschillende business models en welke stappen je kan nemen om je initiatief succesvol te laten zijn. Peter Powell laat je zien hoe je de nieuwe Bachelor’s Degree van Team Academy eruit ziet en welke vaardigheden je zal leren. Meld je aan voor het facebook evenement om updates te ontvangen van het evenement.

!!! LET OP – Deze workshop wordt gegeven in het Engels. Een meer uitgebreide uitleg over deze workshop vind je als je rechtsboven in het scherm op het Engelse vlaggetje klikt.

28 maart 2019 - #5 Ondernemersvaardigheden ontwikkelen

Organisator: Gerard Bekker van CODE043

Workshop: Het ontwikkelen van ondernemersvaardigheden met improvisatie theater.

 

Een ondernemer is iemand die zelfstandig een initiatief opstart en in veel gevallen probeert een inkomen daaruit te genereren. Een eigen bedrijf oprichten bijvoorbeeld of een project organiseren met een maatschappelijk doel zoals de projecten die wij ondersteunen.

Om hier succesvol in te zijn heb je verschillende kwaliteiten nodig. Competenties zoals organiseren en samenwerken. Maar ook kwaliteiten zoals optimisme, creativiteit, omgaan met risico’s en obstakels zijn belangrijk om te ontwikkelen. Een effectieve manier om dit te doen is door het gebruik van improvisatietheater. Deze kwaliteiten ontwikkel je namelijk door ervaring, door te oefenen met echte situaties en te leren hoe je daar een volgende keer mee kan omgaan voor een beter resultaat. In improvisatietheater creëer je een omgeving waarin je echte situaties kunt simuleren. Situaties waarin je creatief kan zijn en risico’s mag nemen. Dit biedt een veilige omgeving om deze kwaliteiten te ontwikkelen.

 

Meld je aan voor het facebook evenement om updates te ontvangen van het evenement.

25 april 2019 - #6 Duurzaamheid

30 mei 2019 - #7 Mentale gezondheid.

27 juni 2019 - #8 Marketing

29 augustus 2019 - #9 Pitching Workshop

26 september 2019 - #10 Netwerken, ontmoet de gemeenschap

31 oktober 2019 - #11 Build the city V2 pitch moment

Dien nu je plan in ..

Blijf op de hoogte van de komende CES avonden!

Meld je aan voor de CES nieuwsbrief

© CODE 043 – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen