Onze Code ambassadeurs kregen de opdracht om het festival van Maastricht te keuren. Check hun verslag hier.

Wat is Maastricht zonder het jaarlijkse festival Bruis? De grote circustenten sierden ook dit jaar weer het terrein en de gehaakte versieringen lachten je weer tegemoet. Een succes mag het zeker genoemd worden! Dat wordt nogmaals bevestigd door de reacties van de ambassadeurs die de opdracht kregen om het festival te keuren.

 

Wat zeggen onze Celine en haar goede vriendin Laura?

 

De vrijdag op Bruis begon erg rustig, en het was even wennen om te zien dat Bruis dit jaar stukken kleiner was. Ondanks dit, maakte de optredens het meer dan goed. Vooral Ane Brun, de afsluiter van de avond, was een leuke verrassing en bracht een geweldig optreden. Het was vooral mooi om te zien hoe het publiek al zingend en dansend helemaal los ging tijdens het optreden.

Zondag avond ben ik ook nog even een kijkje gaan nemen om de band Balthazar te zien. Wederom een super toffe ervaring. Aan de reacties van het publiek te horen was ik niet de enige die er zo over dacht.

Al met al vond ik Bruis dit jaar ook weer geslaagd, ondanks dat het dit keer veel kleiner was. Het is een typisch Maastrichts festival; goede sfeer, goede muziek, gewoon gezellig en je komt altijd wel een oude bekenden tegen.

Celine Huits, derdejaars student Maastricht University, BA Cultuurwetenschappen

 

Bruis festival has been the first festival I’ve ever been to and it was a wonderful experience. Even though it took a slow start on Friday, where a few things hadn’t been completely figured out yet, it quickly picked up a great pace and the selection of acts was fun and impressive. The crowd really seemed to enjoy itself, too, and there were no disturbanced I noted. The security people did an amazing job and kept everything at bay! The food was delicious and the service good.

The only thing that was a bit messy over the course of the festival was the cup/coin regulation but in the end we figured it out.

All-in all it was a great first festival experience I wouldn’t want to miss!

Laura Vos, derdejaars student Maastricht University, BA Cultuurwetenschappen

Andere blogberichten

© CODE 043 – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen