Waar zijn we als TEAM CODE043 het hele jaar mee bezig? Bekijk het hier!

Jongerenvisie 3: Meet Ryan Wilmes

Meet de 24-jarige Ryan Wilmes, een creatieve denker met een uitgesproken visie over hoe je passies bij jongeren en studenten naar boven haalt. Dit interview is de derde van een serie. Het maakt onderdeel uit van een grootschalig behoefte onderzoek die CODE043 in samenwerking met JONGR, de jongerenraad van Maastricht heeft uitgevoerd onder jongeren uit Maastricht en omgeving. Elk interview is compleet anders en geeft een andere kijk op het leven van een jongere en zijn of haar behoeftes.

 

Lees meer

Jongerenvisie 2: Caya Wesley

Meet de 17-jarige Caya Wesly. Een sociale meid die tevreden is over de stad, maar een aantal verbeterpuntjes heeft. Caya vindt dat er meer mag worden gedaan aan het uitgaansklimaat in Maastricht, met name voor minderjarige jongeren. Dit interview is de tweede van een serie. Het maakt onderdeel uit van een grootschalig behoefte onderzoek die CODE043 in samenwerking met JONGR, de jongerenraad van Maastricht heeft uitgevoerd onder jongeren uit Maastricht en omgeving. Elk interview is compleet anders en geeft een andere kijk op het leven van een jongere. Iedere woensdag plaatsen we een ander interview! #staytuned

Lees meer

Jongerenvisie 1: Meet Kenny Verheggen

In dit interview maak je kennis met Kenny Verheggen (24 jaar), die een passie heeft voor het organiseren van urban feesten. Hij geeft graag zijn ongezouten mening over hoe je van Maastricht een leefbare plek voor jongeren kunt maken. Dit interview is de eerste van een reeks maakt onderdeel uit van een grootschalig behoefte onderzoek die CODE043 in samenwerking met JONGR, de jongerenraad van Maastricht heeft uitgevoerd onder jongeren uit Maastricht en omgeving. Elk interview is compleet anders en geeft een andere kijk op het leven van een jongere…. Iedere woensdag plaatsen we daarom een ander interview! #staytuned

Lees meer

Jongerenvisie 4: Rowan Bish

Meet de 22-jarige Maastrichtse Rowan Bisch die Communication & Multimedia Design aan Zuyd Hogeschool studeert. Fotograferen is haar passie. In dit interview deelt ze haar ideeën over hoe je jongeren verbindt met kunst en cultuur. Dit interview is de vierde van een reeks interviews met jongeren. Het maakt onderdeel uit van een grootschalig behoefte onderzoek die CODE043 in samenwerking met JONGR, de jongerenraad van Maastricht heeft uitgevoerd onder jongeren uit Maastricht en omgeving. Elk interview is compleet anders en geeft een andere kijk op het leven van een jongere en zijn of haar behoeftes. Elke woensdag plaatsen we een ander interview! #staytuned

Lees meer

Jongerenvisie 5: Meet Amir Nazarpour

In dit interview is de 17-jarige Amir aan het woord, die inmiddels twee jaar in Nederland woont. Hij vertelt over zijn achtergrond, ambities en zijn kijk op de stad Maastricht. Dit interview is de vijfde en laatste van een reeks interviews met jongeren. Het maakt onderdeel uit van een grootschalig behoefte onderzoek die CODE043 in samenwerking met JONGR, de jongerenraad van Maastricht heeft uitgevoerd onder jongeren uit Maastricht en omgeving. Elk interview is compleet anders en geeft een andere kijk op het leven van een jongere en zijn of haar behoeftes, en daarom delen we het met je.

Lees meer

Cultuuronderzoek: Tayo vraagt het aan Caya.

Wat willen jongeren in Maastricht en omgeving op gebied van cultuur? Wat is hun behoefte? CODE043 stelde samen met andere partijen waaronder JONGR en OASE een jongerenonderzoeksteam op, bestaande uit acht verschillende jongeren. Ze hebben o.a.  een enquête opgesteld die al meer dan 470 keer is ingevuld en ze zijn momenteel bezig met het interviewen van jongeren. Graag stellen we de bevindingen van de zestienjarige Tayo Dada voor. Zij interviewde de zeventienjarige Caya Wesly. Een sportieve meid die houdt van uitgaan en chillen met haar vrienden, maar zegt minder met kunst- en cultuur te hebben.  

“Al met al is Maastricht een hele leuke stad, wel met een klein aantal verbeterpunten.”- aldus Tayo.

Lees meer

JUUPU

CODE043 en JUUPU hebben hun krachten gebundeld om het jongereninitiatief uit te breiden! Wat dat precies betekent lees je allemaal in deze blog.

Lees meer

BUILD THE CITY CONTEST (ENDED) – JANUARY 2019

Wat zou jij creëren als je deze €4000,-  zou winnen?

Lees meer

Erasmus+ biedt kansen voor jonge ondernemers.

Onze collega Gerard deed mee aan One Step Ahead, een project van Erasmus+. Ben je benieuwd naar zijn ervaring? Lees hier meer!

Lees meer

Learning by doing

Agostinho Pedro (23 jaar) liep de afgelopen vier maanden 32u mee op kantoor. Iedere stagiaire bij CODE043 is uniek en krijgt zijn eigen plek op kantoor. Deze poëet, die Marketing en communicatie studeert aan het Leeuwenborgh Maastricht en binnenkort start met zijn opleiding commercieel management laten we aan het woord…We stelden Agostinho acht vragen, waaronder een aantal opdrachten. Lees hier wat hij de afgelopen maanden heeft mogen uitspoken op kantoor!

Lees meer

© CODE 043 – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen