Ze miste een sjiek preuvenemint-stijl event voor studenten in Maastricht.

Daar zouden ze wel verandering in brengen. Na eerst met een kleine groep mensen het concept uitgeprobeerd te hebben, werd het nu tijd om uit te gaan breiden.

Studerend Maastricht mocht zich klaar maken voor een succesvolle eerste Petanque de Maastricht editie met nette pakken, hoge hakken, hoedjes, champagne en oesters..

Wat: Jeu de Boules toernooi

Datum: 15 juni 2018

Locatie: Wilhelminakade

Organisatie: Cas Everaers, Sivan Azulay, Stan van der Vleuten, Ted van Mierlo, Anne Pelzer, Esmée Geurtsen en Anouk Mommers

 

Pétanque de Maastricht 2018:

Wat begon als een Jeu de Boules borrel tussen M.H.D. pisimopsantee en O.D.D. Bon’Aparte eindigde in de eerste onvergetelijke editie van Pétanque de Maastricht. Deze vond plaats op 15 juni jongstlede. Met als dresscode pitti uomo was het een dag waarop iedereen zich in zijn of haar mooiste outfit kon bewijzen tijdens een hoogstaand potje Jeu-de-Boules. De live muziek zorgde voor een legendarische en authentieke sfeer en onder het genot van een rijk gevuld glas rosé en een paar oesters kon heel studerend Maastricht zich uitmuntend vermaken. Tot in de late uurtjes werden er op de kade dansjes gewaagd waarna een deel van de studenten op een stalen ros naar de officiële afterparty “Het Jeu-de-Boules Bal” vertrok.

Meer sjieke projecten

Heb jij ook een plan voor een fraai project?

Heb jij een plan? Weet je niet hoe je dit moet aanpakken of wil je weten of wij dit ook toffe scheisse vinden?

Lees er meer over

© CODE 043 – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen