Hey! 

Wil jij iets organiseren in Maastricht? Heb je een idee? Laat het ons weten en dien het hier in.
Het maakt niet uit of je idee nog een vage schets is op papier, of een gedetailleerd projectplan. Door het hier in te dienen kunnen wij namelijk zien hoe we jou precies verder kunnen helpen.

Je bent van harte welkom om bij ons op kantoor aan jouw plan te komen werken. Je kunt ook bij ons terecht als je eerst hulp wilt bij het bedenken/insturen van je plan.

Dien nu je plan in …

of werp nog een blik op de checklist hieronder.

Checklist

Neem de volgende punten snel door en kijk of je in aanmerking komt voor onze ondersteuning!

1. Je bent 12-25 jaar

Iedereen van 12 tot en met 25 jaar kan een plan bij ons indienen.

2. Je hebt een binding met de stad Maastricht

Je woont, werkt, studeert of gaat hier naar school.

3. Je idee moet worden uitgevoerd binnen gemeente Maastricht

Jouw idee moet uiteindelijk iets bijdragen aan Maastricht. Je project of activiteit is namelijk een verrijking voor de stad en voor andere jongeren die hier wonen, werken of studeren. Zo bouwen we samen aan een stad waar er voor iedereen genoeg te doen is.

4. Je plan is niet voor een goed doel

Tof als je een plan hebt bedacht die de wereld een stukje beter maakt. Dat doen bijna alle goede ideeën! CODE043 mag alleen geen plannen helpen die georganiseerd worden ter promotie van een goed doel of waarvan eventuele winst na afloop naar een goed doel gaat. Plannen met een politiek tintje of bedacht vanuit een bepaalde geloofsovertuiging mogen we ook niet helpen.

5. Je wilt mooie dingen gaan maken.

Je wilt iets goeds neerzetten, waar je met trots en plezier naar terugkijkt. Kijk, dan ben je bij ons bij het juiste adres! Wij willen dat je een sterk project neerzet en daar helpen we je graag bij. Omdat wij een non-profit organisatie zijn betekent dit dat je geen persoonlijke inkomsten voor je project mag begroten. Maak je toch winst, zonder financiële ondersteuning van ons nodig te hebben, dan is dat geen probleem.

6. Je plan is niet in opdracht van school of studie

Scholen en opleidingen stimuleren je om projecten te bedenken en te organiseren. Super! Zo leer je sjieke projecten uit te voeren. Maar hier is onze hulp niet voor bedoeld. Wij focussen ons op projecten die jij, zelfstandig in je vrije tijd wilt uitvoeren.

Dien nu je plan in …

of werp nog een blik op de FAQ hieronder.

Veel gestelde vragen

Ben je een plan aan het indienen en loop je tegen bepaalde dingen aan? No worries, neem hier de veelgestelde vragen door zodat je verder aan de slag kunt.

Mijn plan is goedgekeurd, waar moet ik nu op letten?

Je moet goed letten op onze voorwaarden, die ontvang je per e-mail zodra je plan is goedgekeurd. Je kunt de voorwaarden ook downloaden onderaan de pagina, bij DOWNLOADS. Neem ze goed door.

Mijn project is afgerond. Hoe gaat de afhandeling?

Om alles af te kunnen ronden hebben we het volgende van je nodig:

  1. Een ingevuld evaluatieformulier.
  2. Een financieel verslag. Deze upload je op onze website. Dit verslag bestaat uit een overzicht van alle gemaakte kosten en inkomsten. Ook zien we graag alle bonnetjes en facturen. Deze mag je ook per inzage langs brengen.
  3. 3 foto’s van je project uploaden. Meer mag ook 😉

Al deze gegevens die we van je nodig hebben lever je online via het systeem in. Hiervoor krijg je maximaal 6 weken na je project de tijd.

Hoe lang voor de uitvoering van mijn idee moet ik een projectplan indienen?

Minstens 8 weken voor aanvang van je project moet je een compleet projectplan hebben ingediend. We stellen deze termijn vast zodat je de tijd hebt om alles goed voor te bereiden en gebruik te maken van onze feedback. Tegelijkertijd geeft dit ons ook voldoende tijd om jouw plan te bekijken.

Waar kan ik jullie banner of poster voor mijn project ophalen?

Bij ons op kantoor. Bel of mail ons van te voren en dan leggen we de banner voor je klaar. Een van de voorwaarden die we stellen, is namelijk dat je een banner van ons zichtbaar tijdens de uitvoering van je project moet ophangen.

Mijn ingediend plan is goedgekeurd. Kan ik nu al gebruik maken van een financieel voorschot?

Jazeker kan dat. Hierdoor kan je kosten maken die nodig zijn om je project mogelijk te maken, zoals bijvoorbeeld het inkopen van drinken, of het het boeken van artiesten.

Je kunt een voorschot aanvragen door in te loggen en naar het tabblad ‘STATUS’ te gaan, daar hoef je het slechts in te vullen.

 

 

 

Ik krijg mijn idee niet op papier, wat nu?

Kan gebeuren…gelukkig hebben we een concept canvas ontworpen om je verder te helpen. Scroll down naar DOWNLOADS en downloaden maar. Vergeet niet dat de jongerencoaches Winnie en Sarai er ook voor je zijn. Zij staan graag klaar om je te helpen!

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat nu?

Check je e-mail inbox. Toen je je registreerde, ontving je direct een e-mail met je gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruik in je e-mailbox het zoekwoord: @code043.nl en je kunt je inloggegevens terugvinden.

Waar kan ik jullie logo downloaden?

Heb je een plan ingediend bij ons en heb je ons logo nodig? Check dan DOWNLOADS onderaan de pagina. Ben je pers of relatie, dan heb je een ander logo nodig en kun je contact opnemen met Marie-Claire voor meer info – mc@code043.nl

 

Hoe moet ik jullie logo gebruiken?

Je wilt als planindiener bij CODE043 ons logo gebruiken voor je poster of andere visuele communicatiemiddelen. Gebruik dan ons witte logo als je een gekleurde achtergrond hebt en ons originele logo in kleur als je een witte achtergrond hebt.
Wil je ons logo in een groter formaat, zoals illustrator, dat kan! Neem dan, ook voor andere vragen, contact op met Marie-Claire – mc@code043.nl

Mijn mede-organisator spreekt geen Nederlands, wat nu?

Dat vormt geen enkel probleem. We gaan het gesprek graag met jullie in het Engels aan. Het gedeelte van de website waar je ons plan  kunt indienen –  www.projecten.code043.nl  – is helemaal in het Nederlands, maar geen nood! We hebben een Engelse vertaling, zo kunnen jullie alsnog aan de slag.

Wat is een financiele garantstelling?

CODE043 geeft een financiële garantstelling en geen subsidie. Wij zijn dan ook geen sponsor waar je terecht kunt om geld voor je idee te vragen. In plaats daarvan kijken we eerst wat je nodig hebt om je idee te realiseren. Mocht geld nodig zijn om je idee te kunnen uitvoeren dan helpen  met het vinden van sponsoren en andere manieren van inkomsten. Ons doel is dat je ziet hoe je zoiets moet aanpakken. Indien jouw ingediende idee is uitgewerkt tot een goed projectplan en aan onze voorwaarden doet, dan geven we je een financiële garantstelling. Dit is een bedrag die ervoor moet zorgen dat jij je project kunt gaan uitvoeren zonder een groot financieel risico te lopen. Dit betekent ook dat bij een winstgevend project, we de garantstelling niet aan je hoeven te geven. Dit bedrag kan dan ten goede komen van anderen die een project willen uitvoeren.

Dien nu je plan in …

of neem nog een kijkje bij de downloads hieronder. Daar staan zeer handige tips bij!

Downloads

Ben jij bezig met een projectplan of wil jij handige tips om een project op te zetten? Download dan de volgende documenten. Ben je bezig met een project? download hier dan ons logo.

Dien nu je plan in!

© CODE 043 – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen