Paul, Guus en Sander vinden dat een Maastrichtse Bayerische Bierfest niet mag ontbreken en klopten aan bij de Muziekgieterij.

Datum: 10 november 2016

Locatie: Muziekgieterij

Organisatie: Paul Andel, Guus Pulles, Sander Nieuwkerk van MHD Epicurus.

 

De organisatie over hun project:

Vele steden in Germaanse landen genieten elk jaar opnieuw van een waar festijn, namelijk ‘’Het Oktoberfest.’’ Op dit uitermate sfeervolle feest gaat het vrouwelijk schoon gekleed in sexy Dirndls, en zijn mannen zichtbaar in chique Lederhosen. Beide kledingstukken worden elk jaar opnieuw uit de kelder getoverd zodat jan en alleman deel kan nemen aan dit spektakel. Helaas was dit niet mogelijk in het mooiste pareltje in het zuiden van Nederland; Maastricht!

Wij, het M.H.D. Epicurus, een heerendispuut uit Maastricht vonden dit niet kunnen en besloten daarom een waar Oktoberfest te organiseren, genaamd ‘’Das Bayerische Bierfest.’’ Tijdens dit evenement wordt de feestzaal bekleed met blauw/witte versiering en kan men genieten van echte Brattwurst en pullen Weißbier. Het evenement heeft dit jaar weer honderden jongeren een fantastische avond gegeven, en dat is precies waarom wij dit spektakel organiseren!

Meer sjieke projecten

Heb jij ook een plan voor een fraai project?

Heb jij een plan? Weet je niet hoe je dit moet aanpakken of wil je weten of wij dit ook toffe scheisse vinden?

Lees er meer over

© CODE 043 – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen