Edmerd Koffy wilde graag filmpjes maken voor zijn platform FONKY NINJA, dat Urban Dance in Maastricht promoot en liep bij ons naar binnen. Al gauw maakten we een afspraak om meer over zijn plannen te weten te komen en zie hier het resultaat!

 

Organisator:

Edmerd Koffy AKA Fonky Ninja, is een Middelbare school leraar Biologie en dansexpert Urban dance. Hij is een ervaren en gepassioneerd danser die al jaren actief is. Zijn doel is jongeren te motiveren zodat er uiteindelijk een grotere Urban dance community ontstaat in Maastricht. “Hopelijk komt Maastricht op een dag op de kaart te staan in de ondergrondse urban danswereld.” aldus Edmerd. CODE043 heeft veel bewondering voor zijn doel, want met zijn Fonky Ninja videos zet hij niet alleen dans op de kaart, maar verbroederd en verbindt hij jongeren.  Zijn filmpje over ‘de beste carnaval-moves’ in Maastricht brengt  een flinke lach op je gezicht, maar wat we bovenal inspirerend vinden is hoe hij op zijn eigen manier jongeren stimuleert en ‘achter de schermen’ coacht met dansen.

 

Ben je onder de 30 jaar, ben je een echte peer die  jongeren wilt stimuleren met dans of een ander talent? Aarzel dan niet en wandel bij ons naar binnen. Of stuur een e-mail naar info@code043.nl

 

Met welk plan liep hij naar binnen?

Edmerd wilde met zijn platform Fonky Ninja graag zes Urban Dance filmpjes maken, om de urban dance scene in Maastricht in de picture te brengen. Alle zes de filmpjes hebben een eigen vorm. Hij brengt dance-battles, interviews en grappige vlogs uit.

 

Voor wie zijn de filmpjes bedoeld?

De doelgroep bestaat uit jongeren die interesse hebben in Urban dans of het gewoon leuk vinden om te zien hoe jongeren tegen dans aankijken.

 

#poweredbycode, hoe hebben we Edmerd kunnen helpen?

In Edmerd’s geval was hij al goed op weg en had duidelijk voor ogen wat hij wilde gaan doen. Wij hebben hem vooral op financieel vlak ondersteuning gegeven, zodat hij de juiste materialen en andere middelen kon aanschaffen. Ook hebben we op Facebook zijn filmpjes en activiteiten gepromoot, zodat Fonky Ninja’s door een nog breder publiek gezien wordt.

Code043 bracht Edmerd in contact met RTV Maastricht. Hij heeft die kans met beide handen aangegrepen, en maakt met RTV afspraken over een eigen TV-programma. De serie van 5 afleveringen werdt uitgezonden in de periode rond de Nederlandse dansdagen. Bekijk de serie hier.

CHECK IT OUT!

Zie hier het resultaat en bekijk enkele van zijn filmpjes. We moeten hem echt complimenteren! Het tempo waarmee hij het ene filmpje na het andere filmpje eruit knalt, de kwaliteit en voelbare de passie die schuilen in zijn filmpjes zijn ongelofelijk! Wil je meer over Fonky Ninja weten, check hier zijn youtube kanaal, maar hij is ook te vinden op Facebook,  Instagram en Twitter

Meer sjieke projecten

Heb jij ook een plan voor een fraai project?

Heb jij een plan? Weet je niet hoe je dit moet aanpakken of je onze mening weten?

Lees er meer over

© CODE 043 – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen