Een dik deep-house feest in de Complex, wat wilt een mens nog meer?

Wat: Deep House 18+ festival

Datum: 19 mei 22.00-04.30

Locatie: Complex

Organisatie: Minke ter Hedde, Tamara van Selm, Jeroen Lodder, Marly

 

De organisatoren aan het woord:

Begin september zaten wij – De festival commissie  bij elkaar voor de eerste vergadering. Hier werden we het er al snel over eens dat het concept helemaal moest worden omgegooid. Na veel brainstormen en nadenken over wat we dan precies wilden veranderen, en nog belangrijker hoe, kwamen we bij de naam Night Vision en het concept was geboren. Hierbij hoorde ook een mooi nieuw logo wat als snel op onze commissie truien te zien was.

Hierna moesten we gaan nadenken over de artiesten en locatie. Met wat hulp van externe partijen als StudentEvent en mensen die eerder deze commissie hadden gedaan kwamen we uiteindelijk bij grote namen zoals Cleavage en Ferreck Dawn. Verder hebben we de andere DJ’s zoals Vaal & Tijn en Roeland Evers zelf geregeld via onderlinge connecties. We waren het er al snel over eens dat Complex een vette locatie zou zijn, dus dat was ook snel geregeld.

Toen we alle grote lijnen hadden uitgelegd werd het tijd voor de details. Hierbij is CODE043 erg van toepassing geweest. Mei begon te naderen en alles begon bij ons ook te kriebelen. We hebben het in de weken naar het evenement toe ontzettend druk gehad met het regelen en organiseren van de aankleding, de ryders van de DJ’s en natuurlijk het promo’en voor het evenement. Van flyershifts tot het ontwerpen van de posters, iedereen was druk in de weer. Naast CODE043 hebben we ook The Lab Maastricht en verschillende andere horeca- en uitgaansgelegenheden gebruikt voor het promoten van ons evenement.

Op 19 mei was het eindelijk zo ver, Night Vision in Complex. De shirts waren bedrukt, zalen stonden klaar en wij hadden er ongelofelijk veel zin in. Rond een uur of 00:00 begon het vol te lopen en de artiesten kwamen binnen. Beide zalen deden het ongelofelijk goed en we hebben aan de deur nog veel kaarten verkocht waardoor we uiteindelijk meer verkochte kaarten hadden dan waar we op hadden gerekend, altijd fijn! Iedereen was laaiend enthousiast over de afwisseling die er was en tot in de late uurtjes waren mensen lekker aan het dansen. Toen we om 4:30 moesten sluiten verliet menigeen de zaal teleurgesteld uit.  

Rond een uur of half 6 lagen wij – de feestcommissie – ook met z’n allen in bed, uitgeput maar voldaan van een spectaculaire avond! De dag erna kregen we nog steeds hele positieve reacties van iedereen en kregen we te horen dat het goed geslaagd was.

Soms hadden we brakke vergaderingen en soms werd er na de vergadering er gezellig op los gezopen maar we kunnen over het algemeen zeggen dat we goed hebben samengewerkt voor een team dat elkaar nauwelijks kende van tevoren. Dit was zeker niet gelukt zonder de hulp van CODE043 en StudentEvent Ook bedanken we Tragos voor deze enorm leerzame uitdaging!

Meer sjieke projecten

Heb jij ook een plan voor een fraai project?

Heb jij een plan? Weet je niet hoe je dit moet aanpakken of wil je weten of wij dit ook toffe scheisse vinden?

Lees er meer over

© CODE 043 – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen