De organisatie van Nos Ipse kijkt tevreden terug op een gezellig Beach volleybal toernooi!

Wat: Beachvolleybal toernooi

Datum: 12 april 2017

Locatie: Fun Valley

Organisatie: Bibiane Pop, Marleen Flipsen, Hester Donia, Amber Vernooij, Lieke Goijaarts, Pien Gehrels en Rose-Lynn van Tilburg

 

De organisatie aan het woord:

Dit jaar was het tijd voor nog een editie van het leukste volleybal toernooi voor heel Maastricht! Vorig jaar zat het weer ons helaas niet mee en dit was dan ook de grootste angst voor dit jaar. Gelukkig was 12 april een zonnige lente dag, perfect weer om te volleyballen! We waren extra blij verrast door het aantal inschrijvingen dit jaar; Maar liefst 56 organisaties wilden meedoen. Er moest dus geloot worden.

De dag zelf verliep eigenlijk heel soepel, ook al waren we als commissie toch nog best zenuwachtig! Iedereen leken het goed naar hun zin te hebben en de extra activiteiten zoals de stormbaan en de wet T-shirt contest, werden druk bezocht.

Na een hele dag gevolleybald en gedanst te hebben in de zon, was het tijd om het feestje naar binnen te verplaatsen. Hier gingen de DJ’s en de band nog verder om de dag een mooie afsluiter te geven. Daarbovenop werden de winnaars beloond met een grote beker en gratis drinken bij FM Kaffee.

Dus deze editie van Nos Ipse alweer een groot succes en kunnen we niet wachten tot volgend jaar!

Meer sjieke projecten

Heb jij ook een plan voor een fraai project?

Heb jij een plan? Weet je niet hoe je dit moet aanpakken of wil je weten of wij dit ook toffe scheisse vinden?

Lees er meer over

© CODE 043 – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen