Projectleider Jeroen ging naar een brainstormsessie over een nieuw Maastrichts jongerencentrum en liep als een ander mens naar buiten. Wat gebeurde er? Lees erover en steun hem!

img_7237

Meet Jeroen!

Meet Jeroen! Een afgestudeerd Social Worker die vanaf oktober werkzaam is bij CODE043. Hij heeft al meerdere projecten bij ons op z’n naam staan, waaronder het onderzoek naar facilitaire vrijwilligersondersteuning in Maastricht en een succesvol project om jonge vluchtelingen te verwelkomen in onze CODE ambassadeursgroep. Hij denkt ook graag na over jongeren en welzijnsondersteuning en ging daarom namens CODE043 naar een brainstormsessie over de oprichting van een nieuw jongerencentrum.

Daar liep hij Roy van Hooren tegen het lijf. Iemand die hij nog nooit eerder had gezien en die na wat koffie te hebben gedronken Jeroen overtuigde om mee te doen met een sponsorloop voor meer kankeronderzoek. Zo is Jeroen nou eenmaal, hij kan nou eenmaal als sportief persoon geen uitdaging afslaan. A.s. zaterdag 19 mei is het zover, dan gaan Jeroen en Roy samen 15 kilometer afleggen. In totaal lopen ze vijf Limburgse heuvels op en af.

Collega’s Elvira en Marie-Claire steunen Jeroen uiteraard van harte! Om hem dat extra duwtje in de rug te geven, zijn we met hem een weddenschap afgesloten. Hij draagt zaterdag een CODE shirt en wij doen een oproep aan de hele CODE CREW en bestuur om hem te ondersteunen. Dat kan namelijk door een donatie te geven. Geef Jeroen dat extra zetje en ondersteun ‘m!

Go JEROEN!

Andere blogberichten

© CODE 043 – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen