Dit jaar zijn we flink aan de bak geweest tijdens Museumnacht. 16 keurmeesters van CODE043 liepen rond om deze mooie nacht te inspecteren. En we hadden voorzagen twee hop-on hop-off pendelbussen van programma’s. Wat maakten Esther en Femke die dag mee?

“Vanaf het moment dat de boxen waren ingestoken, keek iedereen op de straat naar ons om.”

 

Was jij ook bij museumnacht dit jaar? Zo ja, dan heb je zeker ook wel gebruik gemaakt van de hop-on-hop-off bussen die rondreden! Wij, als code ambassadeurs, hebben hier natuurlijk vol op aan meegewerkt. Beter nog, we hadden twee bussen volledig omgetoverd tot een ware CODE FISSA BUS. We hebben hier met een projectgroep van vier CODE ambassadeurs – Fay, Manuel, Esther en Femke – weken aan gewerkt om alles mogelijk maken.

Op vrijdag 6 april stonden vanaf 11 uur ‘s morgens stonden de bussen voor ons klaar. Femke en ik kozen al snel voor het thema “De Foute Bus/ Nineties”. Ook onze versiering was daar volledig op afgestemd. Van discoballen in de selfiecorner tot aan foute attributen. Ondanks de problemen met de elektriciteit bij de installatie hebben we door de hulp van de geweldige TCR Group/Arriva chauffeurs tot er nog een geweldig feest van kunnen maken. Vanaf het moment dat de boxen waren in gestoken, keek iedereen op de straat naar ons om.

In het begin van de avond bleef het nog wat rustig maar naarmate de avond verstreek, werd het steeds drukker. Natuurlijk was het wel al gezellig vroeg op de avond maar toen de jeugd begon te komen werd er zelfs flink gedanst en volop selfies gemaakt in onze selfiecorner! Rond 1 à 2 uur stond de bus zelfs stampvol waardoor niemand kon bewegen!  De leuke maar ook wel echt foute muziek die keihard uit onze boxen kwam zorgde voor een geweldige sfeer.

Naast de vele leuke selfies die er zijn gemaakt, hebben de busgangers ook veel gebruik gemaakt van de doodle posters! In beide bussen hingen vier grote, witte posters waar iedereen dan ook wat op mocht tekenen of schrijven. Deze waren zelfs zo leuk dat we er twee op ons kantoor hebben opgehangen!

Samengevat hebben we een hele leuke avond gehad samen met de gasten van museumnacht en met onze leuke buschauffeur Ivo! Ik bedoel, als het zo druk is dat we nog twee extra rondjes moeten rijden, dan wil dit toch wel zeggen dat het een hele geslaagde avond was. We waren pas na een uur ’s nachts klaar! Scroll naar onder voor een impressie van deze knotsgekke dag- en nacht!

Zien we jou volgend jaar weer bij de volgende museumnacht? Wij hopen van wel!

CODE ambassadeurs – Esther en Femke

Esther en Femke richten de bussen in

Bekijk die dikke fissa eens in die bus!

Andere blogberichten

© CODE 043 – PrivacyCookies

Cookies & privacy

Wijzig je instellingen of bekijk ons privacy statement

Privacy policy | Sluit
Instellingen