Stageplekken

Bij ons geen stages waar je enkel koffie moet zetten of de telefoon opnemen. Daar doen we niet aan. Er zijn bijna het hele jaar stagiaires bij ons aan de slag. CODE043 vindt het belangrijk dat je je kwaliteiten kunt ontdekken en passende werkervaring opdoet. Hierbij houden we rekening met je opleiding en achtergrond. Bekijk hieronder meer info over mogelijke stages.

MAATSCHAPPELIJKE STAGES

Wil je als scholier vrijwilligerswerk doen?

Klik hier

SOCIAL WORK

We hebben elk jaar plek voor social workers. Voer een waardevol onderzoek uit en/of zet activiteiten met, door en voor jonge vrijwilligers op.

Momenteel werken er twee eerstejaars social workers Gijs en Esmee bij ons:

Gijs heeft een muurschilderingsactiviteit op kantoor met jongeren georganiseerd. “Ik vind het mooi om te zien dat CODE vooral de jongeren wilt sturen en niet al het werk uit handen neemt, zodat de jongeren hier iets van leren en het dus een educatieve waarde heeft. Zelfregie en empowerment zijn begrippen die hier zeker bij van toepassing zijn, dit zijn ook begrippen die centraal staan binnen de opleiding Social Work en daarom sluit deze stage mooi aan op mijn opleiding. ” – aldus Gijs.

Esmee peilt in een onderzoek de nieuwe behoefte van jongeren in dit coronatijdperk. CODE043 is een organisatie die goed bij haar past, omdat zij het belangrijk vindt dat jongeren zich goed kunnen ontplooien en participeren in de huidige maatschappij. Ook streeft zij er naar dat er meer evenementen in Maastricht komen voor jongeren, omdat ze vindt dat daar te weinig aandacht voor is.

EVENT PRODUCER

Volg jij de opleiding Event producer op het VISTA College dan kun je bij ons een leerzame stage lopen. Je kunt bij ons activiteiten en evenementen organiseren. We geven je hierbij vrijheid en verantwoordelijkheid om je opdracht zelf vorm te geven. Wil je je inzetten voor jongeren in Maastricht? Durf je zelfstandig evenementen te organiseren? Solliciteer dan.

MARKETING & COMMUNICATIE

We zijn altijd op zoek naar jongeren die zich willen verdiepen in de wereld van jongerencommunicatie. Studeer jij Marketing & Communicatie op het VISTA-college? Heb je oog voor detail, werk je snel en heb je verstand van Social Media? Dan kunnen we je het volgende bieden: Het produceren van Social Media content, WordPress-skills leren, werken in een team, onderzoek doen & veranderingen aanbrengen aan ons Social Media beleid. Je stage-opdracht is altijd in overleg. We kijken hierbij naar je skills en ambitie

Jerome Frijns liep van september – december 2021 stage bij CODE043. Hij maakte meerdere reels & filmpjes en bracht advies uit over de nieuwe website.

Je krijgt hier verantwoordelijkheid over je eigen projecten. Dat maakte de stage uitdagend en leerzaam voor mij.

Benader ons dan!

MEER INFO

  • Wat zijn onze eisen? Dat je graag samenwerkt en je wilt inzetten voor de jongeren in Maastricht en regio. Dat vinden we namelijk belangrijk.
  • Wil je stage lopen? Voor meer info kun je ons altijd bellen. Je aanmelden voor een stageplek kan door een motivatiebrief én cv te sturen naar info@code043.nl.
  • Zie je jouw opleiding er niet tussen staan maar heb je het idee dat je een stage bij ons zou passen en van toegevoegde waarde is?
Back to top

© CODE 043 – PrivacyCookies