Code Jongeren Support

Creëer je eigen vette idee en maak het werkelijkheid door Code jongeren support. Dit programma helpt jou met het realiseren van jouw plan. Dit wordt gedaan door middel van activiteiten waardoor je je plan nog concreter maakt, andere jongeren leert kennen en zelfs nieuwe dingen bijleert! Ook krijg je een aangewezen coach die jou tijdens dit hele programma ondersteunt. 

Wil je alles weten over Code Jongeren Support?

Klik dan hier!

Save the date: 14 december

Maak van jouw idee werkelijkheid

 

Op 14 december is het weer zo ver!  Dan organiseert Code jongeren support een speciale avond waar jongeren tussen de 12 en 25 hun ideeën kunnen presenteren om Maastricht weer een beetje beter te maken voor de jongeren. Van 17:00 tot 21:00 is iedereen welkom bij The Old School in de Heeg om hun projecten te presenteren aan het publiek, de interne-, en externe juryleden. Zij bepalen uiteindelijk hoe de prijzenpot van 15 duizend euro verdeeld wordt onder de projecten die binnen de visie van Code 043 passen.

Dus ben jij of ken jij een jongere die hieraan zou willen deelnemen? Stuur dan een mailtje naar info@code043.nl 

Regels voor deelname:

  • Jij bent tussen de 12 en 25 jaar;
  • Jij woont, werkt of gaat naar school in Maastricht;
  • Jij wil kans maken op ondersteuning voor je project;
  • Het project is geen school opdracht;
  • Het is geen geldinzamelingsactie, heeft geen religieus of politiek karakter en je doel is niet om winst te maken.

Heb je zelf geen plan dat je wilt uitvoeren, maar wil je wel andere jongeren helpen met hun projecten? Dan kan je een peercoach worden. Jij zult dan 9 maanden lang je creativiteit gebruiken en jezelf persoonlijk ontwikkelen. Met anderen coaches zul je workshops maken over verschillende onderwerpen en help je jongeren met het waarmaken van hun plan. Ook word je getraind in het coachschap door CODE043. Spreken beide je niet aan? Geen probleem! Je bent altijd welkom om langs te komen, andere mensen te ontmoeten en lekker te chillen.

Bekijk hier welke projecten er vorig jaar zijn uitgevoerd:

Meet de peercoaches van 2021-2022

Lees meer over de peercoaches
Back to top

© CODE 043 – PrivacyCookies