Steun ons

We zijn een betrokken, jong en dynamische organisatie. Om te kunnen blijven doen waar we goed in zijn hebben we uw steun nodig. Jongeren met allerlei achtergronden komen bij ons samen en doen waardevol vrijwilligerswerk of dienen een project in waardoor ze zich ontwikkelen.  We empoweren deze jongeren met veel passie, kennis en expertise, maar hiervoor ontvangen we geen vaste subsidie. We zijn afhankelijk van jaarlijkse subsidies en donaties. Wil je ons helpen? Lees hier op welke manieren je ons kunt ondersteunen.

PRIVE DONATIES

Draag je ons een warm hart toe en wil je jongeren een steuntje in de rug geven? Word ambassadeur en geef een eenmalige of structurele donatie.

Elk bedrag wordt gewaardeerd en je wordt als dank opgenomen in de CODE familie. Wil je meer weten? Aarzel niet en stuur een e-mail naar Marie-Claire Lahaye (info@code043.nl).

Met een bedrag van €100,- kunnen wij een klein jongerenproject ondersteunen! Denk bijvoorbeeld aan een klein voetbaltoernooi voor jongeren uit achterstandswijken.

Met een bedrag van €500,- kunnen we een grotere activiteit organiseren, jongeren coachen met hun doelen en onze vrijwilligers ondersteunen.

 

DONATIES VAN BEDRIJVEN

Investeer als bedrijf in de jeugd en toekomst van Maastricht en regio. Help (kwetsbare) jongeren door onze projecten te steunen waardoor jongeren meedoen aan de samenleving en zich ontwikkelen. Hierdoor worden hun baankansen en mentale weerbaarheid aanzienlijk vergroot. Vanaf €500 kom je als donateur op onze website te staan. Wil je meer weten? Aarzel niet en stuur een e-mail naar Marie-Claire Lahaye (info@code043.nl).

Steun ons in natura

Steun ons in natura. Zet de  expertise van je bedrijf in of steun ons bijvoorbeeld met goederen (kantoorartikelen, thee, ICT). Alles is welkom! En onze waardering steken we niet onder stoelen of banken.

 

Ik wil helpen!

Subsidienten

Oranjefonds

Er zijn in ons land nog te veel mensen die niet volledig en volwaardig mee kunnen doen; die er tijdelijk of langdurig alleen voor staan. Het Oranjefonds gelooft in een samenleving waarin iedereen mee kan doen en iedereen ertoe doet, ongeacht wie je bent of waar je vandaan komt: een sociaal verbonden Nederland. Daar zetten we ons voor in!

Elisabeth Strouven Fonds

Het Elisabeth Strouven Fonds biedt financiële ondersteuning aan initiatieven van organisaties en instellingen in Maastricht en omstreken. Dat doen ze binnen de giftendomeinen Sociaal-maatschappelijk, Kunst & Cultuur en Natuur & Landschap. Ook geven ze advies rond het indienen van een aanvraag en brengen we partijen samen die hetzelfde doel nastreven. Zo helpt het Elisabeth Strouven Fonds mee aan een goed functionerende en leefbare samenleving.

Fonds21

Fonds 21 is een ondernemend en betrokken fonds dat door het steunen van projecten een positieve bijdrage wil leveren aan de samenleving van nu. Ze ondersteunen professionele, kwalitatief sterke projecten die een breed, passend en/of nieuw publiek weten te bereiken. De naam Fonds 21 onderstreept hun profiel: focus op de actualiteit en de samenleving van de 21e eeuw.

VSB fonds

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

Stichting Kanunnik Salden – Nieuwenhof

De Stichting Kanunnik Salden/Nieuwenhof geeft al meer dan veertig jaar financiële ondersteuning aan organisaties en verenigingen in Maastricht en omgeving.
Door deze ondersteuning krijgen allerlei sociale en maatschappelijke initiatieven, die een rol vervullen in een goed functionerende en leefbare samenleving, een kans.
Daarnaast geeft de Stichting Kanunnik Salden/Nieuwenhof incidenteel bijdragen aan culturele doelen.

Sint Clemens stichting

De Sint Clemens Stichting zet zich in voor kwetsbare jeugd tot de leeftijd van 23 jaar. Zij bieden financiële ondersteuning aan sociale- en maatschappelijke organisaties. Dat doen zej al vele jaren met grote inzet en onverminderd succes. Zo kunnen opbouwende initiatieven en projecten tot bloei komen en krijgt deze doelgroep een kans zich positief te ontwikkelen.

 

Gemeente Maastricht

Gemeente Maastricht ondersteunt stichting CODE043 op het gebied van jongerenparticipatie, positieve gezondheid en talentontwikkeling.

Back to top

© CODE 043 – PrivacyCookies