Steun ons

We zijn een betrokken, jong en dynamische organisatie. Om te kunnen blijven doen waar we goed in zijn hebben we uw steun nodig. Jongeren met allerlei achtergronden komen bij ons samen en doen waardevol vrijwilligerswerk of dienen een project in waardoor ze zich ontwikkelen.  We empoweren deze jongeren met veel passie, kennis en expertise, maar hiervoor ontvangen we geen vaste subsidie. We zijn afhankelijk van jaarlijkse subsidies en donaties. Wil je ons helpen? Lees hier op welke manieren je ons kunt ondersteunen.

PRIVE DONATIES

Draag je ons een warm hart toe en wil je jongeren een steuntje in de rug geven? Word ambassadeur en geef een eenmalige of structurele donatie.

Elk bedrag wordt gewaardeerd en je wordt als dank opgenomen in de CODE familie. Wil je meer weten? Aarzel niet en stuur een e-mail naar Marie-Claire Lahaye (info@code043.nl).

Met een bedrag van €100,- kunnen wij een klein jongerenproject ondersteunen! Denk bijvoorbeeld aan een klein voetbaltoernooi voor jongeren uit achterstandswijken.

Met een bedrag van €500,- kunnen we een grotere activiteit organiseren, jongeren coachen met hun doelen en onze vrijwilligers ondersteunen.

 

DONATIES VAN BEDRIJVEN

Investeer als bedrijf in de jeugd en toekomst van Maastricht en regio. Help (kwetsbare) jongeren door onze projecten te steunen waardoor jongeren meedoen aan de samenleving en zich ontwikkelen. Hierdoor worden hun baankansen en mentale weerbaarheid aanzienlijk vergroot. Vanaf €500 kom je als donateur op onze website te staan. Wil je meer weten? Aarzel niet en stuur een e-mail naar Marie-Claire Lahaye (info@code043.nl).

Steun ons in natura

Steun ons in natura. Zet de  expertise van je bedrijf in of steun ons bijvoorbeeld met goederen (kantoorartikelen, thee, ICT). Alles is welkom! En onze waardering steken we niet onder stoelen of banken.

 

Ik wil helpen!

Subsidienten

Back to top

© CODE 043 – PrivacyCookies