Fenna

HEE! IK BEN FENNA, JONGERENCOACH BIJ CODE043

Als je een beetje van hiphop houdt, ken je me misschien al van de evenementjes die ik organiseer in Maastricht onder de naam TROMPE L’OEIL bij o.a. het Landbouwbelang, of in het verleden bij de Mandril en Skatecafé toen die nog bestonden. Toevallig is dat ook precies de reden dat ik bij CODE043 terecht ben gekomen! Een aantal jaren geleden diende ik namelijk zelf een project in bij CODE043. Ik vond het zo fantastisch dat er een plek bestond die mijn ideeën en initiatief als jongere wilde ondersteunen dat ik toen al dacht: wauw, het zou wel echt vet zijn om hier zelf ook iets te kunnen betekenen. Op dat moment zat ik echter nog midden in mijn studie en wist ik nog helemaal niet op welke manier ik daar vorm aan zou kunnen geven. Fast forward een paar jaar – en een pandemie – verder en: here I am! Sinds september 2022 werkzaam als jongerencoach bij Stichting CODE043.

Wat ik voor jou kan betekenen?

Op de eerste plaats: als jij met zo’n gevoel zit als ik een aantal jaar geleden zoals ‘ik zou hier graag iets willen betekenen, maar..’ of ‘ik zou graag iets willen doen, maar ik weet nog niet goed wat of op welke manier’, wacht er dan vooral niet zo lang mee als ik. Dat is namelijk nergens voor nodig! Je kan dat bij mij gewoon uitspreken. Samen kunnen we van jouw vage idee of gevoel iets concreets of tastbaars maken. Misschien wil jij graag anderen helpen of op een andere manier iets betekenen, of misschien wil je simpelweg je creativiteit ergens kwijt. Wat het ook is, bijvoorbeeld als je iets nieuws wil leren, als je een community zoekt, of als je gewoon iets tofs wil organiseren; wij helpen je graag verder. Voel je welkom op gesprek. Van slechts een steuntje in de rug, tot aan een grote financiële steun voor een project dat jij bedacht hebt, het is allemaal welkom bij mij en stichting CODE043.

Mijn eigen specialiteiten zijn onder andere:

Freestyle rap, improviseren met zang, creatief schrijven, schilderen, het organiseren van evenementen en communicatie in beeld en taal. Dus: heb je daar nou ook iets mee? Of heb je er een vraag over? Ook dan ben ik de aangewezen persoon om bij aan te kloppen met je gevoel of idee. Hoe vaag of concreet het ook is, voel je vooral welkom. Tot snel!

Mail me Stuur me een DM

Wat ik al allemaal gedaan heb?

Laat je inspireren!
Back to top

© CODE 043 – PrivacyCookies