Winnie

Voor iedereen tussen de 18 en 25 jaar. Welkom op mijn pagina!

Dit zijn mijn sterke kanten:

verbinder| planner | eerlijk zijn

Ik help je met:

Kort gezegd ben ik er om je te helpen met echt ALLE dingen die er komen kijken bij het uitvoeren van een eigen idee of project. Het maakt niks uit hoe ‘klein’ of ‘groot’ jouw vraag is. Stuur me een mail, bel me of loop langs als je:

  1. Gewoon eens wilt komen praten. Bijvoorbeeld over een idee dat je hebt of vragen hebt over wat Code043 kan betekenen. 
  2. Je op bezoek wil komen tijdens een van onze workshops, open avonden of open lunches. 
  3. Geld nodig hebt voor een idee of project dat je wil uitvoeren. 
  4. Je op zoek bent naar een leuke (maatschappelijke)stageplek of een vrijwilligersbaantje. 
  5. Je een idee wil uitvoeren maar geen idee hebt waar je moet beginnen. 
  6. Je een idee of project aan het uitvoeren bent en er iets niet lukt op het gebied van planning, geld, organiseren, uitvoeren, een locatie vinden, de juiste mensen vinden, de juiste materialen vinden of iets anders. (alles eigenlijk 😉 )
  7. Je meer info of advies wilt over de mogelijkheden van fondsenwerving.
  8. Je wil weten wat er in Maastricht allemaal te doen is en je een activiteit of groep jongeren wil vinden die bij jou past. 

Waarom werk je als jongerencoach:

Ik vind het simpelweg leuk om samen evenementen te organiseren waar anderen en ik zelf blij van worden. Daarbij houd ik er van om iets gewoon te proberen en samen te leren door te doen. Ik ben blij om te werken als coach omdat ik geïnspireerd raak door alle creatieve ideeën en oplossingen die jullie voorstellen!

“Eerst een kopje koffie halen en een muziekje aanzetten!”

Ik geloof zeker in hard werken en de uren investeren die nodig zijn om datgene voor elkaar te krijgen waar je van droomt. Ook geloof ik dat het belangrijk is om dat gezellig te maken en op een manier te doen waar je er ook plezier uit kan halen! Voor jezelf en voor een team helpt het dan om eerst de voorbereidingen te treffen die nodig zijn om zowel efficiënt als prettig en leuk ergens aan te werken. Daarbij is het makkelijker om voor elkaar te zorgen als je begint met de kleine dingen.”

 

Mail me Stuur me een DM

Wie ik allemaal geholpen heb?

Laat je inspireren!
Back to top

© CODE 043 – PrivacyCookies