Vrijwilligersplekken

CODE043 bestaat uit een groep jonge vrijwilligers met verschillende leeftijden en achtergronden. We zijn altijd op zoek naar nieuwe gezichten. Iedereen is welkom bij ons. Bekijk hieronder om een indruk te krijgen wat je bij ons kunt doen.

12 - 17 jaar

Val je binnen deze leeftijd? Dan kun je bij ons terecht voor een maatschappelijke stage vanuit school óf gewoon als vrijwilliger meedoen.

Maatschappelijke stage

Wil je vanuit school een maatschappelijke stage bij ons volgen? Dat kan! Je kunt bij ons bijvoorbeeld een onderzoek uitvoeren of meehelpen aan activiteiten die we organiseren.

Wat hebben maatschappelijke stagiaires bij ons zoal gedaan?

 • Een rapport geschreven hoe we CODE043 kunnen verduurzamen.
 • Een onderzoek gedaan naar jongeren & social media gedrag.
 • Meer geleerd over evenementen organisatie door mee te helpen aan onze events & activiteiten
 • Meegeholpen met Museumnacht Maastricht.

Wil je meer info? Stuur een e-mail naar jongerencoach Sarai (sarai@code043.nl) of stuur haar een bericht op onze Insta.

 

 

Vrijwilligers vacature

Kom bij ons team en help mee met het organiseren van evenementen en activiteiten. Wil je meer weten wat vrijwilligerswerk bij ons inhoudt? Neem dan contact op met jongerencoach Sarai (sarai@code043.nl), door haar een e-mail of DM op Instagram te sturen.

 

Museumnacht Art Directors

We zoeken creatieve jongeren die voor en tijdens Museumnacht hun creatieve talent tot leven willen laten komen in één van de vier rondrijdende Museumnacht bussen.

Bekijk de vacature hier.

18+

Ben je boven de 18 jaar dan kun je terecht bij ons team om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe ervaringen op te doen. Ook zoeken we jongeren die interesse hebben in een bestuursfunctie.

Vrijwilligerswerk

Het vrijwilligerswerk dat we je kunnen bieden is op maat. Dit betekent dat we kijken naar jou behoeftes. Bij ons kun je bijvoorbeeld als vrijwilliger terecht als je flexibel inzetbaar bent of op vaste tijdstippen aan de slag wilt. Het werk dat je bij ons doet is afhankelijk van wat jij wilt gaan doen.

Om je een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is:

 • We zijn op zoek naar fotografen
 • Organiseer activiteiten en evenementen op ons kantoor
 • Werk wekelijks de administratie bij.
 • Tekstschrijvers
 • Social media liefhebbers & reel-makers.

Heb je interesse? Stuur jongerencoach Winnie een e-mail of een DM op Instagram.

Bestuursfunctie

 Als bestuurslid beslis jij samen met het bestuur over de koers van de organisatie. Waar leggen we onze focus op? Wat is onze strategie op het gebied van fondsenwerving? Daar beslis je over mee. Elke maand is er een vergadering met het bestuur. Je vertegenwoordigt bovendien CODE043 en bezoekt netwerkbijeenkomsten.

Wij bieden jou:

 • Ruimte voor goede ideeën;
 • Een gezellige en bruisende werkplek met enthousiaste mensen;
 • De mogelijkheid om je netwerk uit te breiden doordat wij met ontzettend veel organisaties samenwerken;
 • De mogelijkheid om evenementen en conferenties, netwerkbijeenkomsten e.d. van onze partners (en ons zelf!) bij te wonen.

Bouw waardevolle bestuurservaring op! Heb je interesse? Stuur onze voorzitter Sanne een e-mail: voorzitter@code043.nl

Museumnacht Art Directors

GEZOCHT:

Creatieve jongeren die voor en tijdens Museumnacht hun creatieve talent tot leven willen laten komen in één van de vier rondrijdende Museumnacht bussen.

CODE043 & Arriva Touring verzorgen tijdens Museumnacht Maastricht 2022 gratis ritjes die bezoekers van de nacht naar alle spots brengen. Tussen 19:00 en 01:15 rijden maar liefst vier bussen een vaste route. Jij (en jouw projectgroep) en CODE043 gaan er samen voor zorgen dat dit een busrit om nooit te vergeten wordt!

Klik hier voor meer info over deze vacature.

Back to top

© CODE 043 – PrivacyCookies